万物负阴抱阳, 冲气以为和

Alles bevat Yin en Yang, de interactie ervan creëert harmonie. Lao Zi

Bewegingen

Hoewel Yoga, Do-in en Qigong vinden hun wortels in verschillende oude culturen, streven ze allemaal naar één doel: eenheid en harmonie – tussen lichaam, geest en ziel, tussen onszelf en omgeving, tussen mens en natuur. Elke vorm heeft unieke kenmerken qua oefeningen en ze vullen elkaar ook uitstekend aan. Door regelmatig te beoefenen kunnen fysieke en emotionele blokkades worden voorkomen en opgeheven – Je leert te aarden en te voelen, je krijgt een soepel en fit lichaam, je staat ontspannen en stevig in je eigen kracht.  

Dynamic & Yin Yoga

Dynamic Yoga is een effectieve trainingsmethode, gebaseerd op traditionele yoga, ontwikkeld door de Engelse yogadocent Godfrey Devereux. De eindeloze variaties maken Dynamic Yoga zeer toegankelijk voor iedereen…

Do-in & Qi Gong

Do-in is de Japanse variant van een duizenden jaren oude Chinese bewegingskunst: Dao Yin (导 引). Het woord Dao Yin betekent het begeleiden van Qi-stroming binnen het lichaam door fysieke oefeningen.

Passie & Creatie

Kennis en wijsheid delen is mijn passie, waarin mijn creatieve geest goed tot uiting kan komen. Er is aandacht voor elke individu, de groepsdynamiek en de connectie met de natuur en het leven.

Wekelijk geef ik les bij Balanzs met veel plezier. Veel yogi’s kunnen hun ontspanning, zelf-liefde en innerlijke kracht (her)vinden in/na de les.  

Ik heb trainingen en workshops gegeven voor scholen en organisaties, zoals Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu en Do-in, Aegon, Ministerie van VWS. De laatste jaren heb ik me voornamelijk gefocust op het ontwikkelen en geven van een unieke Yoga Teacher Training bij Balanzs waarbij veel studenten de transformatie van hun leven hebben ervaren.

Ik nodig je van harte uit om vandaag nog te beginnen!